3. BÖLGESEL PAYLAŞIM TOPLANTISI YAPILDI
Salı Mart 12th, 2019

BÖLGESEL PAYLAŞIM TOPLANTISI YAPILDI

Batı Karadeniz Bölgesinde(TR 81) faaliyette bulunan Zonguldak TSO, Karabuk TSO, Bartin TSO, Safranbolu TSO, Devrek TSO, Çaycuma TSO, Eregli TSO, Alaplı TSO’nun Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumlularının katıldığı ‘’TR 81 Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odaları Paylaşım Toplantısı’’ Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Dedeman Otel’de gerçekleşti.
Toplantıda TUİK Zonguldak Bölge Müdürü Ercan Çelik, TUİK verilerinin sistemden alınması, değerlendirilmesi, il ve bölge verilerinin dağıtımı, sınıflandırılması konularına değindi.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı yetkilisi Mustafa Ayhan İnanır, ajans hibe destek programları ve 2019 yılı Teknik Destek Programı konularında açıklamalarda bulundu.
Toplantıda ayrıca ‘’İstihdam Seferberliği 2019’’kapsamında odaların yapmış olduğu çalışmalar görüşüldü.
Oda Genel Sekreterlerinin ve Akreditasyon Sorumlularının TOBB Akreditasyon Sistemi iyi uygulamaları ve projeleri istişare edildi.
TR 81 Bölge Odaları Toplantısına Odamız adına Genel Sekreter Ömer Tüfekçi ve Akreditasyon Sorumlusu Yasin Dikmen katıldı.