3. CHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ELİF KÖSE’DEN ODAMIZA ZİYARET
Salı Ocak 22nd, 2019

CHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ELİF KÖSE’DEN ODAMIZA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, CHP Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve Parti Yönetimi Odamızı ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Çakır ve Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Savaş hazır bulundu.
Elif Köse ” Korumanın başkenti olan Safranbolu’muzun belediye başkanlığı görevine adayım. Safranbolu’muzun eksiklerini, nelere ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum. Kapımızın her daim halkımıza açık olduğu, güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile kadın elinin değdiği bir Safranbolu daha da güzel olacaktır” dedi.
Ali Sami Acar “31 Martta yapılacak seçimlerin tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.Demokratik seçimde kazananın Safranbolu olmasını diliyor, Elif hanıma seçim süreci boyunca başarılar diliyorum”dedi.