3. GENÇ TİCARET KÖPRÜSÜ PROJESİ
Perşembe Mart 14th, 2019

GENÇ TİCARET KÖPRÜSÜ PROJESİ

Genç MÜSİAD Karabük ve Altınsafran Uluslarası Öğrenci Derneğinin birlikte organize ettiği “Genç Ticaret köprüsü” projesi toplantısı Odamızda gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İsmail Hayri Boyacı,Yönetim Kurulu Üyemiz Eyüp Öztürk ve Meclis Başkan Yardımcımız Ahmet Savaş’ın katıldığı toplantıda, Genç MÜSİAD Karabük Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Uluçay, Sektör Kurumları Birim Başkanı Çelen Uygar As, Üniversite Birim Başkanı Ebru Uğurlu ve Altınsafran Uluslarası Öğrenci Derneği Kurucu Başkanı Ergin Akgün proje hakkında bilgiler verdi. Genç MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Bekir Uluçay; “Projenin yabancı uyruklu öğrenciler kapsamında gerçekleştirildiğini ve bu yabancı gençlere ilimizin ticari anlamda avantajlarını tanıtarak ilimizin ihracat ve uluslararası ticaret anlamında potansiyelini yükseltmek amacında olduklarını ifade etti.Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Sami Acar; ” Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirmeye çalıştıkları için Bekir Uluçay öncülüğünde Genç MÜSİAD’a Ergin Akgün öncülüğünde Altınsafran Uluslararası Öğrenci Derneğine çok teşekkür ediyor kendilerine başarılar diliyorum. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak proje bulunmaktan ve elimizden gelen desteği verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz “dedi.