3. ODAMIZDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
Pazartesi Aralık 17th, 2018

ODAMIZDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımıcısı İsmail Hayri Boyacı, Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Öztürk ve Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Savaş, Etimesgut İlçe Kaymakamlığı görevinden Karabük Valisi görevine atanan Fuat Gürele makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Heyet daha sonra Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Osman Bal’ı tebrik etti.Emniyet Müdürü ziyaretinden sonra Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammet Dumaner’i ziyaret etti. Dumaner’e çalışmalarında başarılar diledikten sonra, geçtiğimiz aylarda Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hasan Gümüş’ü ziyaret etti. Son olarak Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ziyaret edilerek ziyaretler son buldu.