GARANTİ BANKASI SAFRANBOLU ŞUBESİ KONUĞUMUZ OLDU

Türkiye Garanti Bankası Safranbolu Şubesi odamıza ziyarette bulundu. Safranbolu Garanti Bankası Yöneticileri Ceren Arıt ve Yeliz Köseoğlu’nun odamıza yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Meclis Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Garanti Bankası Safranbolu Şubesi Yöneticileri, yönetim kurulu üyelerine   yeni görevlerinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı  Ali Sami Acar ve Meclis Başkanı Ahmet Şahin Safranbolu TSO üyelerinin durumları ve Bankalar ile yaşadığı sıkıntılardan bahsederek, üyelerimize verilecek düşük faizli krediler ile ilgili önümüzde ki günlerde uygulanacak protokol için söz birliğine vardılar.

Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Acar, Garanti Bankası yöneticilerinin yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, misafirlerine teşekkür etti.